Remacle Le Loup, Le château de Hermal, gravure, 1735 – détail.
logo SI Hermalle sous Huy
fr nl gb wl  recherche

logo engis

partenaires

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS 2.0



Contact


I, symbole d’information téléphone +32-(0)85 31 42 86 : 7dagen/7

info[apenstaartje]hermalle-sous-huy.be

www.hermalle-sous-huy.be – www.gastronomica.be

Hoofdzetel, postadres, afspraak :
vanaf maandag tot vrijdag : 9:30-18:00
Rue Gerée 10,
B-4480 Hermalle-sous-Huy
plan d'accès

Receptie :
zaterdag 14-19:00 en zondag 11-19:00
Chaussée Freddy Terwagne 132a, (in de "Ferme Castrale")
B-4480 Hermalle-sous-Huy
toegangbeeld
 




Ontdek onze vereniging en onze activiteiten tot nu toe.

U kunt lid worden van onze VZW en ons zo helpen onze doelstellingen, die zowel toeristisch, cultureel als gastronomisch van aard zijn, te realiseren. Lid worden impliceert dat u een bijdrage van 11 €/jaar stort maar niet dat u actief dient deelneemt aan onze acties. Uw bijdrage vormt dus een financiële steun voor ons.

Stort 11 € op rekeningnr BE15 0012 9155 8030
van vzw SI H/sH La Rawète, Rue Gerée 10, B-4480 Hermalle-sous-Huy
en vermeld duidelijk uw naam, adres en e-mail adres.

Als u niet vanuit België stort, gelieve de BIC GEBABEBB code te gebruiken.

De website www.hermalle-sous-huy.be wordt vrijwillig gemaakt door Nicole Hanot en Marc Lambotte.
Ze danken Charles-Xavier Ménage, conservator & bibliothecaris van het Museum van de Gourmandise, en ook Gilles-Alexandre Ménage en Olivier Guissard voor hun hulp.



Vertaalde uittreksels van de statuten van onze vereniging zonder winstoogmerk :

Art. 1. De naam van de vereniging is "Syndicat d'initiative d'Hermalle-sous-Huy (La Rawète)" [VVV van Hermalle-sous-Huy], afgekort "SI H/sH La Rawète"

Art. 3. De vereniging heeft als doelen :

1- De ontwikkeling en de promotie van toerisme in het gebied van de voormalige gemeente Hermalle-sous-Huy,
2- De steun voor de bouwkundige restauratie en de toeristische promotie van de hoeve van het kasteel van Hermalle-sous-Huy, bekend als de Ferme castrale
3- De bescherming van het gastronomische erfdeel door verzameling, classificatie, restauratie van originele (oude en moderne) voorwerpen en documenten over voeding, tabak, kookkunst- en gastronomische geschiedenis (bijzonder in België).


Ereleden :

Mevrouw Renée Dubigh-Mylle (Brussel, België)
De heer Eric Lippens † (Vlezenbeek, België)
De heer Marc Lambotte (Caux, Frankrijk)