Remacle Le Loup, Le château de Hermal, gravure, 1735 – détail.
logo SI Hermalle sous Huy
fr nl gb wl  recherche

logo engis

partenaires

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS 2.0Huisvesting

Geen hotel in de entiteit van Engis (U kunt aan het Toerismehuis vragen).
Maar wel zes gites in Clermont, en een vakantiehuis in Hermalle :

Gites  


In het midden van Clermont werd de oude pastorie naast de kerk van St. Barbara  in 5 comfortabele gites omgezet ; : elk wordt met de naam van een gehucht van het dorp genoemd.

photo de la façade

© : le-presbytere.be

Aux Houx 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - begane grond salon, eetkamer, keuken met keukenapparatuur, kamer, badkamer, tuin.
Aux Granges 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - begane grond salon TV, keuken met keukenapparatuur en eethoek, kamer (mezzanino), badkamer, tuin.
Aux Fontaines 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - 1e verdieping salon TV, keuken met keukenapparatuur en eethoek, kamer, badkamer, tuin.
Aux Forges 1 épi Voor 2 personen  
- 1e verdieping
studio, keuken met keukenapparatuur en eethoek, badkamer, tuin.
Magnery 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - 1e verdieping studio met salon TVhoek, keuken met keukenapparatuur en eethoek, badkamer, tuin.
Halledet 3 épis Voor 6 personen (5 + 1 kind) - 2e verdieping 2 Kamers, groot salon met TV, eetkamer, keuken met keukenapparatuur, badkamer, zicht op de tuin.

Deze gites zijn beschikbaar voor een nacht, een weekend, een week of voor langere periodes. Ze zijn met respect voor het milieu (thermische isolatie, dubbel-flow ventilatie, groen dak, bronwater voor toiletten en wasmachine) ontworpen en modern versierd.

Ze zijn ook good voor seminaries: een vergaderruimte met projectiesysteem, Wi-Fi, keuken en mogelijke externe "catering" dienst, biedt plaats aan 14 personen in "gemeenschappelijke werkruimte" of 16 mensen in 2 groepen
verspreid.

De website geeft actuele prijzen, beschikbaarheid en reserveren.


Le Presbytère
Aux Houx 88 - téléphone +32-(0)4-275 18 10
infoapenstaartjele-presbytere.be
www.le-presbytere.be


Gite « Les Houx de Mathieu » 3 épis

500 m ten noordoosten van deze gites, biedt een gesrestaureerde Condruze boerderij voor twee personen woon-eetkamer, keuken, badkamer, dubbel bed met mogelijkheid van extra bed voor baby, tuin met gazon, terras en barbecue, en een eigen parking.

façade

De week is geprijsd op 460 €, het weekend op 170 €, het vaste tarief is 5 € / dag in de zomer, 10 € / dag in de winter. Een garantie van 150 € wordt vóór de bezetting gevraagd en de schoonmaak, als het niet door de huurder wordt verzekerd, wordt 30 € gefactureerd.


Les Houx de Mathieu
Amélie Lhermitte & Cécile Deflandre
Aux Houx 35 - téléphone +32-(0)495 65 70 92
leshouxdemathieuapenstaartjegmail.com
http://leshouxdemathieu.be