Remacle Le Loup, Le château de Hermal, gravure, 1735 – détail.
logo SI Hermalle sous Huy
fr nl gb wl  recherche

logo engis

partenaires

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS 2.0Huisvesting

Geen hotel in de entiteit van Engis (U kunt aan het Toerismehuis vragen).
Maar wel zes gites in Clermont, en een vakantiehuis in Hermalle :

Gites  


In het midden van Clermont werd de oude pastorie naast de kerk van St. Barbara  in 5 comfortabele gites omgezet ; : elk wordt met de naam van een gehucht van het dorp genoemd.

photo de la façade

© : le-presbytere.be

Aux Houx 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - begane grond salon, eetkamer, keuken met keukenapparatuur, kamer, badkamer, tuin.
Aux Granges 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - begane grond salon TV, keuken met keukenapparatuur en eethoek, kamer (mezzanino), badkamer, tuin.
Aux Fontaines 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - 1e verdieping salon TV, keuken met keukenapparatuur en eethoek, kamer, badkamer, tuin.
Aux Forges 1 épi Voor 2 personen  
- 1e verdieping
studio, keuken met keukenapparatuur en eethoek, badkamer, tuin.
Magnery 3 épis Voor 2 personen (+ 1 slaapbank) - 1e verdieping studio met salon TVhoek, keuken met keukenapparatuur en eethoek, badkamer, tuin.

Deze gites zijn beschikbaar voor een nacht, een weekend, een week of voor langere periodes. Ze zijn met respect voor het milieu (thermische isolatie, dubbel-flow ventilatie, groen dak, bronwater voor toiletten en wasmachine) ontworpen en modern versierd.

Ze zijn ook good voor seminaries: een vergaderruimte met projectiesysteem, Wi-Fi, keuken en mogelijke externe "catering" dienst, biedt plaats aan 14 personen in "gemeenschappelijke werkruimte" of 16 mensen in 2 groepen
verspreid.

De website geeft actuele prijzen, beschikbaarheid en reserveren.


Le Presbytère
Aux Houx 88 - téléphone +32-(0)4-275 18 10
infoapenstaartjele-presbytere.be
www.le-presbytere.be


Gite « Les Houx de Mathieu » 3 épis

À 500 m au nord-est de cet ensemble de gites, les locaux restaurés d'une fermette condruzienne en pierres du pays offre à deux personnes salon-salle à manger, coin cuisine équipé, salle de bain, lit double avec possibilité d'un lit d'appoint pour bébé, jardin avec pelouse, terrasse et barbecue, et parking privé.
500 m ten noordoosten van deze gites, biedt een gesrestaureerde Condruze boerderij voor twee personen woon-eetkamer, keuken, badkamer, dubbel bed met mogelijkheid van extra bed voor baby, tuin met gazon, terras en barbecue, en een eigen parking.

façade

De week is geprijsd op 460 €, het weekend op 170 €, het vaste tarief is 5 € / dag in de zomer, 10 € / dag in de winter. Een garantie van 150 € wordt vóór de bezetting gevraagd en de schoonmaak, als het niet door de huurder wordt verzekerd, wordt 30 € gefactureerd.


Les Houx de Mathieu
Amélie Lhermitte & Cécile Deflandre
Aux Houx 35 - téléphone +32-(0)495 65 70 92
leshouxdemathieuapenstaartjegmail.com
http://leshouxdemathieu.beVakantiehuis    

500 m ver van het oud centrum van Hermalle et van de Ferme castrale met zijn culturele en toeristische activiteiten, is een verbazend "Zwitsers chalet" in een prachtige omgeving van zachthout en gazons, aan de voet van de CondrozArdennen gelegen.

"Maison d'Hermalle" biedt u het moderne comfort van een burgerhuis met parking en is een ideale vakantieplek voor maximaal 8 personen.  


vue du chalet dans son environnement verdoyant

Photo : BMG

De huurprijs is heel redelijk en varieert volgens uw keuze : weekend (2 nachten), lang weekend (3 nachten), week (7 nachten), midweek (4 nachten).
Bedinnen en keukenkinnen, Wi-Fi, eindschoonmaak zijn inbegrepen.

De website geeft actuele prijzen, beschikbaarheid en reserveren.

Maison d'Hermalle
Rue Wérihet 49 - téléphone +32-(0)50 799 010 - 0475 721 657
www.maisonhermalle.be